KÜTAHYA / GEDİZ - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

0 274 412 4061 GSM 054646 412 4061
Saygılar Mahallesi 215. Sokak No 17 Gediz Kütahya
Vizyon
VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, her alanda hizmet verebilin, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, kaliteli bir öğretmen evi olmanın idealini taşıyan, bütün hizmetlerin akla ve bilime dayalı hizmet ortamında gerçekleştiği dünü bugüne bugünü yarına bağlayan köprülerin kuruduğu yönetici, personel, öğretmen ve halkın çabalarıyla bütün Türkiye’de etkin nitelikli, kaliteli, 24 saat hizmet verebilen, çağdaş, modern, sevgi ve saygının eksik olmadığı, hizmetin sınırsız olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren “MODEL ÖĞRETMENEVİ” olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, medeni ve bilgili bir toplum yetiştirmek için büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumlulukların bilincinde olan toplumun en değerli öğelerinden olan öğretmenlerimize daha iye hizmet verebilmek, hizmet birimlerini artırmak, rahat, konforlu bir ortamda bulunmalarını sağlamaktır.
Otel Odası :2
Öğretim Şekli :